utorak, 24. svibnja 2011.

Canales prelazi u Villarreal za 12 miliona eura???

Mladi Španjolski reprezentativac i član Real Madrida je pred potpisom ugovora sa Villarrealom, a transfer je procjenjen na 12 milijuna eura.

Nakon prelaska u Real Madrid prošle sezone, mladi Španjolac imao je težak put probijanja do prve postave.  Ozil i Kaka su mu glavni konkurenti za poziciju u momčadi, te se nikako nije uspio nametnuti. Pred kraj sezone je odigrao nekoliko utakmica, no šta se tiče cijelokupnog pogleda na sezonu u igru je ulazio većinom kao taktička zamjena. Stoga je Real Madrid odlučio da mladi talent nesmije propasti, Jose Mourinho smatra da Sergio ima izniman talent, ali da je još neiskusan, pa su ga odlučili poslati na posudbu. Javio se Villarreal, no oni ga nežele na posudbu nego otkupiti ga u potpunosti od Real Madrida, te su poslali ponudu od 12 milijuna eura Madridskom klubu.

Ponuda "Žute podmorice" je i više nego primamljiva "Kraljevskome klubu" pa će zanimljivo vidjeti rasplet ove situacije, no jedno je jasno da će Sergio Canales gotovo sigurno iduće sezone nositi dres drugoga kluba, a hoće li to biti posudba ili cjelokupni otkup ugovora to ćemo još vidjeti. Osim Villarreala za Canalesa se zanimaju Sevilla, Bolton, Arsenal, Napoli, Racing Santander, Malaga i Valencia. 

Nema komentara:

Objavi komentar