ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

Ronaldo: Coenträo je jedan od najboljih, dobro bi nam došao

O Fabiju svi sve znaju, pa njegove kvalitete nema potrebe spominjati. Jak je igrač i može igrati na nekoliko pozicija, hvalio je Ronaldo igrača Benfice Fabija Coenträoa

Nedavno je Fabio Coenträo, 23-godišnji lijevi branič Benfice i portugalski nogometni reprezentativac, izjavio da ga zanima transfer u samo jedan klub - madridski Real. Navijača za realizaciju tog transfera ima u najistaknutijem nogometašu "kraljeva".

- O Fabiju svi sve znaju, pa njegove kvalitete nema potrebe spominjati. Jak je igrač, jedan od najboljih na svijetu. Svestran je i može ga se koristiti na nekoliko pozicija. Već sam nekolicini prijatelja rekao da je on tip igrača koji može pomoći svakom klubu - tvrdi Cristiano Ronaldo.

Benfica je postavila odštetni zahtjev od 30 milijuna eura. Neki izvještaji spominjali su kako je Liverpool postigao s Benficom dogovor o transferu izvrsnog lijevog bočnog igrača, koji može igrati i beka i krilo. Realu je, navodno, 30 milijuna eura puno, iako baš u Coenträu vidi izvrsnu nadopunu Marcelu na lijevoj strani.

Nema komentara:

Objavi komentar