utorak, 7. lipnja 2011.

Benfica traži 30 milijuna za Coentraa

"Sapunica" oko transfera Fabija Coentraa u madridski Real se nastavlja. Iako je prošli tjedan Jose Mourinho izjavio kako želi dovesti Portugalca, a i Coentrao ne krije svoju želju za odlaskom na Santiago Bernabeu, iz Benfice opovrgavaju interes za mladim Portugalcem.

Posljednjih nekoliko dana španjolski i portugalski mediji raspisali su se o prelasku Fabija Coentraa u madridski Real. Trener Kraljevskog kluba Jose Mourinho izjavio je kako je zainteresiran za mladog portugalskog reprezentativca, no Benfica je opovrgnula interes.

"Fabio Coentrao je igrač Benfice. Unatoč vijestima koje dolaze iz raznih medija koje su, kao i uvijek, osnovane na neimenovanim izvorima, nema nikakvog dogovora između nas i Reala. Odštetna cijena je 30 milijuna eura, ako netko želi znati", stoji u izjavi portugalskog kluba.

Oglasio se i glavni akter ove "sapunice", Fabio Coentrao ne krije želju za odlaskom u Španjolsku. "Benfica je u mome srcu. Pokušali su me zadržati, ali naravno da je odluka na meni. Zahvalan sam Benfici na svemu, no oni također moraju pokazati isto prema meni. Želim otići, prije svega u Real", zaključio je 23-godišnji Portugalac.

Nema komentara:

Objavi komentar