četvrtak, 2. lipnja 2011.

CR7: "Ništa od povratka u Englesku"

Cristiano Ronaldo stavio tačku na spekulacije o povratku u Premijer Ligu. Želi da se skoncentriše na predstojeći duel koji Portugal igra protiv Norveške.

U medijima kruže glasine o mogućem povratku Ronalda na ostrvo, a povezuju ga sa ljutim rivalima Man.Unitedom i Man.Cityem. Cristiano zna šta mu je činiti...

"Srećan sam u Realu. Želim da osvojim još više trofeja za ovaj klub i nemam namjeru nigde da idem."

Madriđani su završili sezonu sa trofejom Kupa Kralja u rukama, ali CR7 priznaje da to nije dovoljno ako se imaju u vodu fenomenalni uspjesi Barcelone.

"Ako gledam golove, ovo je bila odlična sezona za mene. Postići 50 golova u svim takmičenjima nije nimalo lako, ali ono što sam mnogo više želio su titule", naglasio je Portugalac.

Reprezentacija Portugala igra jedan od najvažnijih mečeva u kvalifikacijama za Euro 2012. protiv Norveške, a cilj Ronalda i drugova je jasan, pošto se nalaze na na drugom mjestu u grupu upravo iza Norvežana.

"Igramo na svom terenu, pred domaćom publikom. Ubjeđen sam da ćemo pobijediti. Poznajem dobro Norvešku i znam da su dobar tim. Biće teško ali verujem da će Portugal odigrati dobru utakmicu i pobijediti"., naglasio je Cristiaano.

"Ako pobedimo, bićemo prvi u grupi. Moramo da dobijemo Norvežane kako bismo otišli na odmor opušteni", završio je napadač Reala.

Nema komentara:

Objavi komentar