četvrtak, 16. lipnja 2011.

Gago sniva "La Bomboneru"

Veznjak Real Madrida, Argentinac Fernando Gago, bio je vrlo jasan u svojoj želji da se već ovo ljeto vrati u Boca Juniorse, jer kako ističe, razdvojenost od obitelji i prijatelja je ključan razlog.

Fernando Gago, nekad jedan od najpoželjnijih mladih igrača, danas je van ozbiljnih planova madridskog Reala, a izrazio je i veliku želju za povratkom u matično jato, momčad Boca Juniorsa, svjestan je kako će odluku o tome ipak donijeti čelnici kluba, ali ne gubeći nadu u povoljan rasplet.

Argentinac je u Madrid stigao početkom 2007. godine, ali nikad se nije znao nositi s velikim očekivanjima koja su stavljena pred njega, a tomu su dodatno pomogle i učestale povrede zbog kojih je izgubio mjesto u momčadi.

Jedan od najvažnijih detalja silne želje za povratkom jest i razdvojenost s obitelji: "Tamo poznam sve u klubu i osjećam se sjajno u takvom okruženju. U Europi se osjećam nekako usamljeno i zaista žudim za povratkom u Argentinu", rekao je za AS.

Iako i sam priznaje kako odluka o povratku nije isključivo na njemu, Gago se ipak nada povoljnom raspletu: "Vidjet ćemo kakva je moja budućnost ovdje, ali za sada sam još u Europi. Moja velika želja je povratak u Bocu i teško je nekom objasniti što sve osjećam za taj klub. Naravno, ta odluka nije samo na meni, jer puno toga će ovisiti o stavu Reala."

Argentinčev agent, Marcelo Lombilla, istaknuo je kako će biti jako teško ostvariti transfer u Bocu, jer glavni problem je visok odštetni zahtjev koji bi Madriđani izvjesili pred upravu argentinskog kluba, a svakako će otežavajuća okolnost biti i ostali europski klubovi koji su izrazili želju za dovođenjem Realovog veznjaka i koji bi bili spremni platiti traženi iznos."

Nema komentara:

Objavi komentar