subota, 18. lipnja 2011.

Santos: "Ne postoji nijedan klub koji ima dogovor s Neymarom"

Tehnički direktor Santosa, Pedro Luis Nunes, izjavio boraveći u Italiji da nije stigla nijedna zvanična ponuda za Neymara. Tužiće svakog ko ne bude direktno sa klubom pregovarao oko Brazilca. 

"Ne postoji nijedan klub koji ima dogovor sa Neymarom. Moram to jasno i glasno da kažem. Ne postoji nijedna zvanična ponuda a glasine koje kruže su karakteristične za prelazni rok", izjavio je Pedro Luis Nunes.

"Europski klubovi imaju loš običaj da pregovaraju samo sa agentima fudbalera. Ukoliko je neki klub direktno razgovarao sa Neymarovim agentom a ne sa Santosom žalićemo se FIFA", dodao je.

"Da li mislite na Real Madrid?"

"Ne znam da li su oni stupili u kontakt sa Neymarovim agentom ili sa direktorom. Svaki klub koji želi Neymara isključivo mora sa nama da pregovara. U suprotnom ćemo to shvatiti kao uznemiravanje i prijavićemo ih FIFA kao što smo uradili sa Interom i Paulom Enrikeom", odgovorio je Nunes.

"Nemamo namjeru da prodajemo nijednu od naših zvijezda, ni Neymara, niti Gansa. Ukoliko neki klub dođe sa ponudom od 45 miliona koliko iznosi klauzula u ugovoru, na igraču će biti da odluči. Insistiramo da Neymar ostane", zaključio je tehnički direktor Santosa.

Izgleda da je Pedro Luis zaboravio na to da je predsjednik, Luis Alvaro, potvrdio da ga je zvao Florentino Perez i da će početi pregovore nakon završetka Kopa Libertadores.

Nema komentara:

Objavi komentar