subota, 25. lipnja 2011.

Ultimatum za Kuna!

Argentinac mora da nađe klub koji će u naredne dvije nedelje donjeti 45 miliona eura kako bi napustio Atletiko. Ima još jedan uslov, taj klub ne smije da bude Real. 


"Marca" je prenjela riječi novog direktora Caminera, koji je rekao da u roku od dvije nedelje, Aguero mora da riješi svoju sudbinu.

"Moramo da znamo na čemu smo, do početka priprema. Zbog toga u narednih 15 dana mora da se pojavi klub koji će platiti otkupnu cijenu od 45 miliona eura, ili nećemo više pregovarati", poručio je Caminero.

Doduše, nije jasno kako bi mogli da zaustave Kuna, ako neko plati otkupnu cijenu u avgustu.

Sve ovo kako otkriva vodeći španski sportski list, ne važi za Real, jer izgleda da postoji klauzula koja isključuje Merengese.

Doduše, Real i ne pokazuje interesovanje, a jedini klub koji je spreman da plati između 35 i 40 miliona eura je Juventus.

Pominjan je i Chelsea, ali je problem što Aguero ne želi u Englesku.

Juventus ima novac, ali pokušava da spusti cijenu, da uz 35 miliona ponudi golmana Storarija, ali i Tiaga koji je njihov igrač na pozajmici u Atletiku. Hoće li "kolčinjerosi" popustiti videćemo, ali u Italiji veruju da će posao biti završen za desetak dana i da će "stara dama" dobiti najveće pojačanje.

Nema komentara:

Objavi komentar