petak, 17. lipnja 2011.

Za Barcu i Real nema odmora...

Sezona je završena, međutim, Barca i Real još uvek nisu spustili loptu. Konflikt se nastavlja, dok su igrači na plaži, čelnici preuzeli palicu... 

Igrači su na zasluženom odmoru, a konflikt između Barcelone i Reala se i dalje nastavlja, a započeo je u četiri "El Clasica" koji su bili prepuni tenzije, polemike i kazni.

Sandro Rosell je, bez razloga, ponovo "dolio ulje na vatru" u četvrtak kada je još jednom prozvao madridski klub. Predsjednik Barce je zapretio Madriđanima da će prekinuti sve odnose sa njima ukoliko nastave da se ponašaju nesportski. Čelnici Real Madrida su, brže bolje, odgovorili nazvavši riječi Rosela žalosnim izjavama. Madriđani smatraju da je Barcelona kriva zbog loših odnosa koje imaju dva kluba.

Igrači dva kluba, su izgleda zaboravili na razmirice iz "El Clasica", a u prijateljskim utakmicama koje su zajedno odigrali za Španiju, pobjedama i golovima su svima stavili do znanja da i dalje odlično sarađuju u nacionalnom timu.

Iker i Ramos su izjavili "da su imali preljepe trenutke igrajući zajedno". Pique, Buskets i Albiol su pričali o odličnoj atmosferi u reprezentaciji, međutim, kako ne bi sve bilo idealno, Viktor Valdez je dao novi ralog za polemisanje rekavši ga ga ne interesuju odnosi sa Realom.

Konflikti između dva kluba počeli su dolaskom Florentina Pereza koji je uspjeo da dovede Luisa Figa iz Barcelone na Bernabeu.

Žoan Gašpar, predsjednik Barce, zakleo se tada na viječno neprijateljstvo kraljevskom klubu.

Nema komentara:

Objavi komentar