srijeda, 6. srpnja 2011.

Cesc Fabregas se plaši ponude Reala

Kapitenu Arsenala ne sviđa se ponašanje najvećih rivala njegovog dječačkog kluba. Madriđani od juče u trci za njegov potpis. ''Tobdžije'' žele dobro da zarade i ne osvrću se na optužbe da ''kradu'' mlade talente.

Arsenal je poručio svom kapitenu da može otići sa ''Emiratesa', samo u slučaju da postignu željenu cenu u ponudi koju će pustiti Barcelona ili neki drugi klub koji nije iz Engleske.

Izvori iz Španije navode da je Fabregas frustritan trenutnim stavom Arsenala, pošto je smatra da će dogovor oko njegovog transfera u Barcu biti završen još pred početak priprema. Ipak, sada se javio i Real, koji ima novca, ali je nepoznanica koliko bi ponudili.

Španski vezista se juče pojavio na prozivci u trening-centru Arsenala u Londonu, ali nije odradio ''dupli trening'' sa ostatkom ekipe, pošto je do prije neki dan bio povrijeđen, pa je morao u teretanu sa ličnim trenerom.

Prije dvije nedelje, Barcelona je zvanično ponudila 27 miliona funti, ali Englezi ne žele da slušaju ponude ispod 40 miliona. Sada se Arsenal nada da će interes Real Madrida podići ponudu Barce, iz koje se juče čulo da zbog nekih ranijih problema neće više dizati ponudu.

Barcelona od Arsenala potražuje 6 miliona eura za igrače koje je Wenger dove ranije ove godine. Radi se o Jonu Toralu i Hektoru Belerinu. Oni su bili označeni veliki talenti u Barceloni.

Sad Arsenal ne želi da sluša tvrdnje šampiona Europe i kažu da nisu ništa loše uradili pošto su mladići bili bez ugovora. Na ''Emirates'' im je samo obećano da će sigurno igrati za prvi tim kroz tri godine.

Fabregasov transfer je ponovo pod velikim znakom pitanja, a ponude Barcelone su u dva navrata odbijane prošle i pretprošle godine. Fabregas je 2003. godine pod kontroverznim okolnostima sa ''Kamp Noua'' prešao u Arsenal.
 

Nema komentara:

Objavi komentar