srijeda, 13. srpnja 2011.

Drenthe: "Ne želim u Benficu"

24-godišnji Nizozemac, Royston Drenthe, odlučno je odbio mogućnost prelaska u Benficu, a u isto se vrijeme osvrnuo na nedostatak takta prilikom informiranja kako neće biti dio kadra Real Madrida koji putuje na pripreme u SAD...

Portugalska je momčad već neko vrijeme u potrazi za zamjenom Fabija Coentraa, a kao jedna od mogućih alternativa bio je i Realov Drenthe.

Međutim, on je odbio bilo kakvu mogućnost odlaska u Portugal bez obzira što su španjolski mediji izvijestili kako su se dva kluba dogovorila na odštetu u visini četiri milijuna eura.

Proteklog je mjeseca i njegov zastupnik priznao kako je otvorena mogućnost odlaska u Benficu, no sam je igrač od početka protiv toga. "Ne idem u Benficu. Ne želim otići u Portugal i za mene je to kraj svake priče."

A osim medija koji su ga već preselili u Portugal, Drenthea je zasmetao i način na koji je saznao kako s ostatkom kadra neće putovati na američki dio priprema za novu sezonu.

"Mourinho nije razgovarao sa mnom o tome. Sve što sam dobio je kratko pismo u kojem stoji kako neću putovati u Los Angeles."

Nema komentara:

Objavi komentar