utorak, 12. srpnja 2011.

Mourinho: Nedostaje nam još jedan napadač

Trener nogometaša Real Madrida Jose Mourinho priznao je da njegovoj momčadi nedostaje još jedan kvalitetan napadač.

"Kraljevski klub" je tijekom ljeta već doveo braniče Fabija Coentraa i Raphaela Varanea, veznjake Nurija Sahina i Hamita Altintopa, te napadača Josea Callejona, ali Mourinho očekuje još jedno pojačanje.Portugalski stručnjak nije govorio o imenima, ali u španjolskim se medijima već dulje vrijeme spominje kako je Real zainteresiran za napadača gradskog rivala Atletica Sergija Agüera i(li) Brazilca Neymara, trenutno člana Santosa.

- Odlučili smo se pojačati i izbalansirati momčad, ali istodobno je i graditi za budućnost. Doveli smo igrače koje smo smatrali važnima za kompletiranje momčadi koja je već bila vrlo jaka. Prema mom mišljenju, ali i drugih u klubu, nedostaje nam još jedan čovjek, još jedan napadač - poručio je Mourinho u izjavi za službenu klupsku web-stranicu.

- Imamo momčad koja se mora razvijati i koja bi u određenim trenucima mogla pokazivati slabosti na emocionalnoj i iskustvenoj razini. Oduševljen sam što mogu raditi s tim igračima jer su iznimno motivirani i žele učiti i pobjeđivati.

Real je u utorak došao u Los Angeles, na prvu stanicu svoje predsezonske turneje. U nedjelju će odigrati prijateljsku utakmicu protiv LA Galaxyja.

Nema komentara:

Objavi komentar