subota, 2. srpnja 2011.

Neymar: "Ostajem u Santosu"

Nakon što je predsjednik Santosa jučer izjavio kako nisu spremni razgovarati o prodaji Neymara, isto je danas potvrdio i brazilski reprezentativac, koji namjerava odraditi do kraja ugovor sa tim klubom.

Očekivlao se kako će 19-godišnji nogometaš biti prva zvijezda ovoljetnog prijelaznog roka nakon što je nekoliko europskih klubova izrazilo spremnost isplatiti njegovu odštetnu klauzulu Santosu, ali jasno je kako na kraju od toga neće biti ništa.

"Ja imam ugovor koji namjeravam ispoštovati do kraja." rekao je Neymar za Globo TV.

Neymar kaže kako se veseli svjetskom klupskom prvenstvu koje će se u prosincu igrati u Japanu i na kojem će se Santos natjecati kao osvajač Copa Libertadoresa.

"Igrat ćemo polufinalnu utakmicu nakon koje nas čeka vjerojatno finale protiv Barcelone. Bit će to opasna utakmica i morat ćemo biti jako koncentrirani. Oni su jako dobri, imaju u momčadi Lionela Messija, Danija Alvesa... Ti momci su izvan zemaljci, najbolji na svijetu i bit će mi čast sresti se sa njima."

Otkrio je i svoje divljenje prema Messiju, rekavši: "Messi je najbolji i oko toga nema rasprave. On je na vrhuncu. Drugi i treći najbolji su daleko iza njega. Ja ću naporno raditi da postanem kao on."

Nema komentara:

Objavi komentar