subota, 9. srpnja 2011.

Villas Boas želi paket iz Reala

Fudbaleri madridskog Reala, Pepe i Di Marija, nalaze se na listi želja novog menadžera Chelsea, Villasa-Boasa. Ostvariviji je prelazak Di Marije...

Ambiciozni trener Chelsea,Villas-Boas, lično je pozvao dvojicu fudbalera Real Madrida, Pepea i Di Mariju, kako bih upitao da li su spremni da dođu u redove plavaca ovog ljeta.

Kada je riječ o Pepeu, mogućnosti da Portugalac pređe na Stamford Bridge su veoma male, dok je opcija oko dovođenja Di Marije nešto realnija, tvrdi se u emisiji "Futboleros" na Marca TV.

Abramovič je spreman na sve kako bi se Chelsea konačno dokopao titule u Ligi Šampiona. Doveo je talentovanog stručnjaka iz Porta,Villasa Boasa, obezbedivši mu blanko ček da napravi ekipu po svom ukusu.

Za portugalskog stratega Di Marija i Pepe su fudbaleri od vitalne važnosti kada je u pitanju novi izgled londonskog tima. Dvojica igrača kraljevskog kluba su već obavješteni da postoji interesovanje Chelsea za njih.

Odlazak Pepea sa "Bernabeua" djeluje nemoguće. Portugalac već ima pripremljen papir o prudužetku ugovora sa Madriđanima.

Situacija u vezi sa Di Marijom je nešto komplikovanija, Real Madrid ima dosta igrača koji igraju po krilu, a Argentinac je nedavno izrazio nezadovoljstvo jer mu Perez nije povećao platu što mu je bio obećao. 

Ukoliko "plavci" ponude primamljivu svotu novca za nekadašnjeg igrača Benfice, nije nemoguće da će se Madriđani odlučiti za prodaju Di Marije.

Nema komentara:

Objavi komentar