ponedjeljak, 20. lipnja 2011.

Manchester United, Real i PSG čekaju na Varaneovu odluku

Čelnici Manchester Uniteda bi trebali u sljedeća dva dana doznati da li je njihova ponuda za Raphaela Varanea prihvaćena od strane francuskog prvoligaša Lensa.

United već nekoliko mjeseci prati Lensovog stopera i bili su prvi klub koji je pokazao konkretan interes za njega ovog ljeta. Engleski prvaci su poslali ponudu vrijednu deset milijuna eura za 18-godišnjeg braniča, koji je priznao kako pažljivo razmatra sve mogućnoti.

Varane je priznao kako bi volio i sljedeće sezone standardno igrati u prvoj momčadi, tako da postoji mogućnost njegovog povratka u Lens na posudbu ukoliko ga Manchester United doista uspije dovesti.

Madridski Real, koji je također poslao ponudu, isto tako nema ništa protiv njegovog ostanka na posudbi u Francuskoj, ali čini se kako je za sada favorit za njegov potpis ipak Paris Saint-Germain.

Predsjednik Lensa Gervais Martel je potvrdio kako će zainteresirani klubovi uskoro dobiti konkretan odgovor.

"S obzirom na to koji su klubovi zainteresirani, bilo bi ga jako teško zadržati u klubu. Nadam se da će sve biti realizirano u sljedećih 48 sati. Upravo sam proveo četiri sata telefonirajući i još je puno toga ostalo za riješiti." rekao je Gervais Martel. 

Nema komentara:

Objavi komentar