ponedjeljak, 20. lipnja 2011.

Neymar,C.Ronaldu:"Nisi ti najbolji, već onaj Argentinac"

Neymar ili Aguero???

Real Madrid je pred velikom odlukom, u koga uložiti veliki novac, a da je pritom u pitanju igrač koji će donjeti još više opasnosti pred protivnički gol? Kako prenosi španska štampa, izbor "kraljevskog kluba" je spao na dva imena. Jedno je Neymar, Brazilac koji mami svojim majstorijama, a drugo je Sergio Aguero, Argentinac koji nastupa za Realovog gradskog rivala, Atletiko.
 

Za koga kog da se u Realu odluče, novca bi trebalo da imaju dovoljno. Aguero je na korak od prelaska u Chelsea, ako je suditi po informacijama od nedelje kada je upućena ponuda od 50 miliona funti, mada ne treba zanemariti mogućnosti koje pruža "kraljevski klub".
 
Sa druge strane, nestašni Neymar napravio je simpatičan uvod u sagu oko toga da li će u Englesku ili u Španiju. U intervjuu za "As" je na pitanje "Ko je bolji, Messi ili Cristiano Ronaldo" odgovorio na sledeći način:
 
"Obojica su sjajna. Ali, za mene je Messi trenutno najbolji na planeti i nema pravu konkurenciju. Ipak, i Cristiano je veliki, veliki igrač, kompletan fudbaler".
 
Doći u Real, "na noge" najplaćenijem fudbaleru sveta i reći mu "Nisi ti najbolji, već onaj Argentinac" i nije baš klasičan način za uspjeh u fudbalu. Neymar, ionako, ne spada u klasične igrače, pa je njegova uvertira za ljetnji prijelazni rok - počela baš u stilu u kome je i navikao svoje pristalice.

Nema komentara:

Objavi komentar