subota, 9. srpnja 2011.

Riberio:"Neymar prelazi u Real Madrid"

Mladi Brazilac odabrao je svoj klub ukoliko bi otišao u Španiju. Prelazak tek u januaru, poslije klupskog SP-a. Real sada može da pregovara sa igračem, kaže zastupnik ''vunderkida''.

''Neymar bi volio bi da pređe u Real Madrid!'', tvrdi Vagner Ribeiro, agent sjajnog špica brazilskog Santosa.

Juče je objavljeno da su Real i Barxelona aktivirali minimalnu sumu iz ugovora, po kojoj bi Nejmar atomatski mogao da pređe u neki od klubova. Cijena je 45 miliona eura.

''Dječak bi trenutno želio da igra za Real Madrid. Ne pričamo o ekonomskim stvarima, oko toga nema problema. Moramo da vidimo šta je najbolje za njega i ko će mu ispuniti snove. On ima dva sna, prvi je da osvoji klupsko SP sa Santosom, a dugi da igra za Madriđane'', izjavio je Ribeiro i dodao.

''Idealna situacija je da on ostane do januara i ako Real pristane, tek onda potpiše ugovor. Već sam razgovarao sa Špancima, sada sve zavisi od Neymara. Santos će dobiti 45 miliona eura. Barcelona želi da ga kupi, ali da ga ostavi u Santosu još najmanje godinu dana. Ipak, posljednju riječ daće fudbaler'', zaključio je Ribeiro.

Sam mladić je rekao da ne bi da napusti Santos prije kraja ove godine, jer silno želi trofej svijetskog prvaka sa klubom.

Nema komentara:

Objavi komentar